Okul Müdürümüz Emine Kılıç'ın Veda Mesajı

Okul Müdürümüz Emine Kılıç'ın Veda Mesajı

16.08.2023 337

 

 Bahçelievler 100.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde görev yaptığım 9 yıllık zaman süresince, başarının bir ekip işi olduğu düşüncesiyle adaletli olmaya özen ve hassasiyet göstererek çalıştım.“Zor hemen yapılır, imkansız biraz zaman alır” düsturu ile belirlediğimiz strateji doğrultusunda, okulumuzun misyon ve vizyonu uygun olarak yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda güzel işler başardığımıza inanmaktayım.

 

 Çalışmalarımızda hareket tarzımız eğitimin en önemli unsuru olan öğretmenlerimizin moral ve motivasyonunu yüksek tutmak elimizden geldiği kadarıyla onlara çalışmalarında destek olmak ve gerekli rehberliği sağlamak olmuştur. Daha yapılacak çok şey olmasına rağmen, sizlerin desteğiyle okulumuza fiziki ve teknolojik donanım olarak birçok güzel kazanımlar sağladık. Bütün bunlar geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimize daha iyi şartlarda eğitim-öğretim yaptırmak başarı seviyelerini arttırmak amacıyla yapılmıştır. Bu kazanımların daha da arttırılarak devam edeceğine inanıyorum. Biz bu anlayışla çalıştık.  Çalışma arkadaşlarımın her zaman yardımlarını ve desteklerini gördüm. Tüm paydaşlarımızla el ele vererek, 100.Yıl Ailesinde hizmet etmiş olmanın gururu  her zaman içimde yaşayacaktır.     

 

“Baki kalan gök kubbede hoş bir seda imiş”   Dönüp ardıma baktığımda, sizlerle beraber olduğum günlerden hep güzel şeyler hatırlıyorum. Şimdi taze umutlarla yeni bir başlangıca doğru yol alıyorum. Sözlerimin sonunda bu 9 yıllık görev süresi içinde bizden desteklerini esirgemeyen tüm büyüklerime ve çalışma arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Benden sonra görevi devralacak olan arkadaşlarımın oluşturduğumun kurum kültürüne sahip çıkarak, bayrağı çok daha yükseklere taşımalarını diliyorum. Bu duygular için de; benimle birlikte başarıya imza atan ve emeği geçen; Okulumuz Personeline, Okul Aile Birliği üyelerimize, Velilerimize ve Sevgili Öğretmenlerimize tekrar en derin hürmetlerimi sunuyorum. Sağlık ve esenlik içinde, güzel ve başarılı çalışmalar dilerim. Hoş çakalın…

 

 

                                              Emine KILIÇ